Νυφικό Ειδύλλιο

Από: 29.00

Πώληση από: Sxedio Modas

Νυφικό Ειδύλλιο για εσάς ή τις πελάτισσες!

Εάν είστε έμπειρη στο ράψιμο με πάθος για τη μόδα, η δημιουργία του δικού σας νυφικού μπορεί να είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα.

Νυφικό Ειδύλλιο με ολόκληρη ομπρέλα φούστα, μάκρος μέχρι το πάτωμα, με στρογγυλό λαιμό, αόρατο φερμουάρ στο κέντρο πίσω 35 εκατοστών.

A4
Α0
ΕΚΤΥΠΩΣΗ
ΜΕΓΕΘΟΣ 42
ΜΕΓΕΘΟΣ 44
ΜΕΓΕΘΟΣ 46
ΜΕΓΕΘΟΣ 48
ΜΕΓΕΘΟΣ 50
ΜΕΓΕΘΟΣ 52

SKU: WEDR30 Κατηγορία: Ετικέτα:

Πατρόν ραπτικής για Νυφικό Ειδύλλιο.

 • Φούστα ολόκληρη ομπρέλα
 • Σούρα στη μέση
 • Μήκος Πάτωμα
 • Καθαρίσματα ολόκληρα για το λαιμό και τα χέρια.
 • Λαιμόκοψη στρογγυλή
 • Αόρατο φερμουάρ στο κέντρο πίσω

Νυφικό Ειδύλλιο με τρεις επιλογές αγοράς.

Αρχείο PDF A4

Εάν κάνετε αυτήν την επιλογή τότε θα έχετε τη δυνατότητα να εκτυπώσετε μόνοι σας το πατρόν, στον δικό σας εκτυπωτή, σε σελίδες Α4. Στη συνέχεια θα πρέπει να ενώσετε αυτές τις σελίδες για να έχετε όλο το πατρόν. Το σχέδιο έχει εξαιρετική ακρίβεια!

Αρχείο PDF A0

Εάν κάνετε αυτήν την επιλογή τότε θα έχετε τη δυνατότητα να εκτυπώσετε ολόκληρο το πατρόν στο πραγματικό του μέγεθος, αλλά θα πρέπει να το κάνετε στο κατάστημα εκτυπώσεων της γειτονιάς σας. Απλά βάλτε το αρχείο που θα παραλάβετε με την αγορά σας σε ένα USB δίσκο και παραδώστε το για εκτύπωση. (κόστος εκτύπωσης περίπου 2 ευρώ η σελίδα) Το πατρόν συνήθως είναι μία σελίδα ή δύο το πολύ.

Αποστολή στο χώρο σας

Εάν κάνετε αυτήν την επιλογή τότε θα εκτυπώσουμε εμείς, σε πραγματικό μέγεθος, το πατρόν σε 6 μεγέθη ή στο δικό σας μέγεθος και θα το στείλουμε στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε. (επιλέξτε το σωστό μέγεθος βλέποντας τον πίνακα μεγεθών στις φωτογραφίες.

Τα πατρόν έχουν πόντους ραφής 1 εκ.

Νυφικό Ειδύλλιο με ολόκληρη ομπρέλα φούστα, μάκρος μέχρι το πάτωμα, με στρογγυλό λαιμό, αόρατο φερμουάρ στο κέντρο πίσω 35 εκατοστών.

Εάν θέλετε τα πατρόν για να σχεδιάσετε τα δικά σας ρούχα τότε μπορούμε να δημιουργήσουμε πατρόν στις δικές σας αναλογίες. Απλά επικοινωνήστε μαζί μας.

Δείτε εδώ πως μετράμε το σώμα μας.

Οδηγίες για το αρχείο Α4:

 1. Εκτύπωση των Φύλλων Α4: Βεβαιωθείτε ότι ο εκτυπωτής σας είναι ρυθμισμένος στην  κλίμακα 100% ή στην επιλογή “Actual Size”. Αυτό εξασφαλίζει ότι το πατρόν θα εκτυπωθεί στο σωστό μέγεθος.
 2. Έλεγχος Χάρακα: Θα πρέπει ο χάρακας να μετράει 10 εκ. το τετραγωνάκι που απεικονίζεται. Επιβεβαιώσετε ότι η εκτύπωση είναι στο σωστό μέγεθος.
 3. Κόψτε τα περιθώρια: Κατά μήκος των διακεκομμένων γραμμών.
 4. Ταιριάξτε τις σημάνσεις: Τοποθετήστε τα φύλλα Α4 στο πάτωμα ή σε μεγάλη επιφάνεια, ταιριάζοντας τις αριθμημένες σελίδες.
 5. Στερεώστε τα φύλλα: Χρησιμοποιήστε διάφανη κολλητική ταινία για να ενώσετε τα φύλλα μεταξύ τους. Βεβαιωθείτε ότι όλα τα φύλλα είναι στερεωμένα σωστά και ότι το πατρόν είναι λείο και χωρίς στραβώματα.
 6. Έλεγχος και Κοπή του Πατρόν: Αφού συναρμολογήσετε όλα τα φύλλα, ελέγξτε για τελευταία φορά την ακρίβεια και κόψτε το πατρόν στις εξωτερικές γραμμές.

Επιπλέον πληροφορίες

Επίλεξε μέγεθος ή αρχείο

, , , , , , , ,

Be the first to review “Νυφικό Ειδύλλιο”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη.

Πληροφορίες πωλητή

 • Όνομα καταστήματος: Sxedio Modas
 • Πωλητής: Sxedio Modas
 • Δεν βρέθηκαν ακόμη βαθμολογίες!

Ερώτηση για προϊόν

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να κάνετε ερωτήσεις σχετικά με αυτό το προϊόν

Main Menu