Μάξι φόρεμα πατρόν

Από: 20.00

Πώληση από: Sxedio Modas

Μάξι φόρεμα πατρόν, με ουρά, μάκρος πάτωμα, με ανοιχτή πλάτη, ζιβάγκο, μονοκόμματο χωρίς ραφή στη μέση.

A4
Α0
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

SKU: ΜΑΧΙ Κατηγορία: Ετικέτες: ,

Μάξι φόρεμα πατρόν, με ουρά, μάκρος πάτωμα, με ανοιχτή πλάτη, ζιβάγκο, μονοκόμματο χωρίς ραφή στη μέση. Δωρεάν πατρόν μόνο για μέλη. Το πατρόν αυτό είναι αποκλειστικότητα των μελών. Δεν μπορεί να αγοραστεί!

 • Αρχείο PDF A4

Εάν κάνετε αυτήν την επιλογή τότε θα έχετε τη δυνατότητα να εκτυπώσετε μόνοι σας το πατρόν, στον δικό σας εκτυπωτή, σε σελίδες Α4. Στη συνέχεια θα πρέπει να ενώσετε αυτές τις σελίδες για να έχετε όλο το πατρόν. Το σχέδιο έχει εξαιρετική ακρίβεια!

 • Αρχείο PDF A0

Εάν κάνετε αυτήν την επιλογή τότε θα έχετε τη δυνατότητα να εκτυπώσετε ολόκληρο το πατρόν στο πραγματικό του μέγεθος, αλλά θα πρέπει να το κάνετε στο κατάστημα εκτυπώσεων της γειτονιάς σας. Απλά βάλτε το αρχείο που θα παραλάβετε με την αγορά σας σε ένα USB δίσκο και παραδώστε το για εκτύπωση. (κόστος εκτύπωσης περίπου 2 ευρώ η σελίδα). Το πατρόν είναι τέσσερις σελίδες.

 • Αποστολή στο χώρο σας

Εάν κάνετε αυτήν την επιλογή τότε θα εκτυπώσουμε εμείς, σε πραγματικό μέγεθος, το πατρόν σε 6 μεγέθη ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΕΛΙΔΑ και θα το στείλουμε στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε.

Το πατρόν έχει πόντους ραφής 1 εκ.

Δείτε εδώ πως μετράμε το σώμα μας.

Οδηγίες για το αρχείο Α4:

 1. Εκτύπωση των Φύλλων Α4: Βεβαιωθείτε ότι ο εκτυπωτής σας είναι ρυθμισμένος στην  κλίμακα 100% ή στην επιλογή “Actual Size”. Αυτό εξασφαλίζει ότι το πατρόν θα εκτυπωθεί στο σωστό μέγεθος.
 2. Έλεγχος Χάρακα: Θα πρέπει ο χάρακας να μετράει 10 εκ. το τετραγωνάκι που απεικονίζεται. Επιβεβαιώσετε ότι η εκτύπωση είναι στο σωστό μέγεθος.
 3. Κόψτε τα περιθώρια: Κατά μήκος των διακεκομμένων γραμμών.
 4. Ταιριάξτε τις σημάνσεις: Τοποθετήστε τα φύλλα Α4 στο πάτωμα ή σε μεγάλη επιφάνεια, ταιριάζοντας τις αριθμημένες σελίδες.
 5. Στερεώστε τα φύλλα: Χρησιμοποιήστε διάφανη κολλητική ταινία για να ενώσετε τα φύλλα μεταξύ τους. Βεβαιωθείτε ότι όλα τα φύλλα είναι στερεωμένα σωστά και ότι το πατρόν είναι λείο και χωρίς στραβώματα.
 6. Έλεγχος και Κοπή του Πατρόν: Αφού συναρμολογήσετε όλα τα φύλλα, ελέγξτε για τελευταία φορά την ακρίβεια και κόψτε το πατρόν στις εξωτερικές γραμμές.

Μάξι φόρεμα πατρόν.

Επιπλέον πληροφορίες

Επίλεξε μέγεθος ή αρχείο

, ,

Average Rating

5.00

01
( 2 Αξιολογήσεις )
5 Star
100%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Add a review

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 Reviews For This Product

 1. 01

  by ΜΑΤΙΝΑ

  BRAVO

 2. 01

  by ΜΑΤΙΝΑ

  ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ, ΘΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ, ΤΟ ΘΕΛΩ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΣΕ ΓΑΜΟ!

Πληροφορίες πωλητή

 • Όνομα καταστήματος: Sxedio Modas
 • Πωλητής: Sxedio Modas
 • Δεν βρέθηκαν ακόμη βαθμολογίες!

Ερώτηση για προϊόν

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να κάνετε ερωτήσεις σχετικά με αυτό το προϊόν

Main Menu