Κιμωλία Ραπτικής

1.10

In stock

Κιμωλία ραπτικής σκληρή και ανθεκτική, 3,2x4cm, απαραίτητη για κάθε ατελιέ. Σχεδιασμένη για να προσφέρει ακρίβεια και ευκολία στη χρήση. Πωλείται με το τμχ.

Η κιμωλία ραπτικής είναι απαραίτητο εργαλείο στον κόσμο της μοδιστρικής, και η συγκεκριμένη εισαγωγής εξυπηρετεί αυτήν την ανάγκη με εξαιρετική δεξιότητα.

Με διαστάσεις 3,2 εκατοστών σε πλάτος και 4 εκατοστών σε ύψος, αυτή η κιμωλία είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει ακρίβεια και ευκολία στη χρήση.

Η σκληρότητα της υπόσχεται μεγάλη αντοχή και διάρκεια, καθιστώντας την αξιόπιστη για επαναλαμβανόμενη χρήση.

Είναι ιδανική για να σημειώνετε και να σχεδιάζετε πάνω σε διάφορα υφάσματα, από το πιο λεπτό μέχρι το πιο χοντρό, χωρίς να αφήνει μόνιμα σημάδια ή να τραυματίζει το υλικό.

Η συγκεκριμένη κιμωλία ραπτικής διαθέτει την τέλεια σκληρότητα για να μπορείτε να πιέσετε αρκετά ώστε το σήμα να είναι ορατό ακόμα και στα πιο σκοτεινά υφάσματα.

Η ποιότητά της είναι τέτοια που επιτρέπει την ακριβή σήμανση για μετρήσεις, περιγράμματα και ραφές, χωρίς να υπονομεύει την ποιότητα του τελικού προϊόντος.

Αποτελεί, λοιπόν, ένα ζωτικό εργαλείο για τον κάθε ράφτη που αναζητά την τελειότητα στις δημιουργίες του, προσφέροντας τη δυνατότητα να εργάζεται με συνέπεια και ακρίβεια.

Αναμφίβολα, η κιμωλία αυτή είναι μια επένδυση στην ακριβή και καλαίσθητη ραπτική.

Be the first to review “Κιμωλία Ραπτικής”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη.

Πληροφορίες πωλητή

  • Όνομα καταστήματος: Αφες Ουσταμπασίδου
  • Πωλητής: Αφες Ουσταμπασίδου
  • Δεν βρέθηκαν ακόμη βαθμολογίες!

Ερώτηση για προϊόν

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να κάνετε ερωτήσεις σχετικά με αυτό το προϊόν

Main Menu