Δωρεάν πατρόν ραπτικής για γυναικείο t-shirt

Από: 0.00

Πώληση από: Sxedio Modas

Δωρεάν πατρόν ραπτικής για καλοκαιρινό γυναικείο t-shirt. Το μήκος του φτάνει μέχρι ψηλά στους γοφούς και είναι χωρίς μανίκια. Διαθέσιμο σε όλα τα μεγέθη του Sxedio Modas, δηλαδή 6 διαθέσιμα μεγέθη. Απολαύστε την τέχνη της ραπτικής με αυτό το δώρο από το Sxedio Modas.

! Εφόσον κατεβάσετε το πατρόν μας γινόμαστε φίλοι και σας στέλνουμε τα νέα μας μέσω του ενημερωτικού μας δελτίου. Εάν αργότερα δε θέλετε να είμαστε φίλοι, μπορείτε εύκολα να πατήσετε, διαγραφή!

A4
A0

SKU: N/A Κατηγορία: Ετικέτες: ,

Δωρεάν πατρόν ραπτικής για καλοκαιρινό γυναικείο t-shirt με μήκος γοφών και πόντους ραφής 1 εκατοστό.

Κατεβάστε το στον υπολογιστή σας έχοντας δύο επιλογές:

 • Αρχείο PDF A4

Εάν κάνετε αυτήν την επιλογή τότε θα έχετε τη δυνατότητα να εκτυπώσετε μόνοι σας το πατρόν, στον δικό σας εκτυπωτή, σε σελίδες Α4. Στη συνέχεια θα πρέπει να ενώσετε αυτές τις σελίδες για να έχετε όλο το πατρόν. Το σχέδιο έχει εξαιρετική ακρίβεια!

 • Αρχείο PDF A0

Εάν κάνετε αυτήν την επιλογή τότε θα έχετε τη δυνατότητα να εκτυπώσετε ολόκληρο το πατρόν στο πραγματικό του μέγεθος, αλλά θα πρέπει να το κάνετε στο κατάστημα εκτυπώσεων της γειτονιάς σας. Απλά βάλτε το αρχείο που θα παραλάβετε με την αγορά σας σε ένα USB δίσκο και παραδώστε το για εκτύπωση. (κόστος εκτύπωσης περίπου 2 ευρώ η σελίδα) Το πατρόν συνήθως είναι μία σελίδα ή δύο το πολύ.

Οδηγίες για το αρχείο Α4:

 1. Εκτύπωση των Φύλλων Α4: Βεβαιωθείτε ότι ο εκτυπωτής σας είναι ρυθμισμένος στην  κλίμακα 100% ή στην επιλογή “Actual Size”. Αυτό εξασφαλίζει ότι το πατρόν θα εκτυπωθεί στο σωστό μέγεθος.
 2. Έλεγχος Χάρακα: Θα πρέπει ο χάρακας να μετράει 10 εκ. το τετραγωνάκι που απεικονίζεται. Επιβεβαιώσετε ότι η εκτύπωση είναι στο σωστό μέγεθος.
 3. Κόψτε τα περιθώρια: Κατά μήκος των διακεκομμένων γραμμών.
 4. Ταιριάξτε τις σημάνσεις: Τοποθετήστε τα φύλλα Α4 στο πάτωμα ή σε μεγάλη επιφάνεια, ταιριάζοντας τις αριθμημένες σελίδες.
 5. Στερεώστε τα φύλλα: Χρησιμοποιήστε διάφανη κολλητική ταινία για να ενώσετε τα φύλλα μεταξύ τους. Βεβαιωθείτε ότι όλα τα φύλλα είναι στερεωμένα σωστά και ότι το πατρόν είναι λείο και χωρίς στραβώματα.
 6. Έλεγχος και Κοπή του Πατρόν: Αφού συναρμολογήσετε όλα τα φύλλα, ελέγξτε για τελευταία φορά την ακρίβεια και κόψτε το πατρόν στις εξωτερικές γραμμές.

Δωρεάν πατρόν ραπτικής.

Επιπλέον πληροφορίες

Διαστάσεις Αρχείου

A4, A0

Be the first to review “Δωρεάν πατρόν ραπτικής για γυναικείο t-shirt”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη.

Πληροφορίες πωλητή

 • Όνομα καταστήματος: Sxedio Modas
 • Πωλητής: Sxedio Modas
 • Δεν βρέθηκαν ακόμη βαθμολογίες!

Ερώτηση για προϊόν

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να κάνετε ερωτήσεις σχετικά με αυτό το προϊόν

Main Menu