Χειροποίητος Πλεκτός Κούνελος 27 εκ.

27.00

Πώληση από: Hanaa Handmade

In stock

Χειροποίητος Πλεκτός Κούνελος 27 εκ., φοράει ένα γαλάζιο παντελόνι και κρατάει κόκκινη τσάντα, συμπληρωμένα από ένα δίχρωμο κίτρινο με κόκκινο τοπ.

SKU: HANAA12 Κατηγορία: Ετικέτες: ,

Αυτός ο χαριτωμένος χειροποίητος πλεκτός κούνελος είναι κατασκευασμένος με πολύ μεράκι από υψηλής ποιότητας βαμβακερά νήματα, καθιστώντας τον τέλειο σύντροφο για παιδιά και μια εξαιρετική προσθήκη σε οποιαδήποτε συλλογή πρωτότυπων παιχνιδιών.

Ο κούνελος φοράει ένα γαλάζιο παντελόνι και κρατάει κόκκινη τσάντα, συμπληρωμένα από ένα δίχρωμο κίτρινο με κόκκινο τοπ, που προσθέτει μια ζεστή αίσθηση στην εμφάνισή του.

Τα μαλακά λευκά και ροζ αυτιά του, μαζί με τα μεγάλα εκφραστικά μάτια και τη ροζ μύτη, τον κάνουν ακαταμάχητα γοητευτικό.

Με ύψος περίπου 30 εκατοστά, αυτός ο πλεκτός κούνελος είναι όχι μόνο ένα παιδικό παιχνίδι αλλά και μια πολύτιμη προσθήκη σε οποιαδήποτε συλλογή λάτρεων της χειροτεχνίας.

Ευέλικτος, με τη δυνατότητα να κινεί τα χέρια και τα πόδια, προσφέρει διάφορες επιλογές για αλληλεπίδραση και παιχνίδι, καθώς και για διακόσμηση.

Η επιλογή να αγοράζουμε ποιοτικά χειροποίητα παιχνίδια για τα παιδιά μας αντί για φθηνά προϊόντα μαζικής παραγωγής που ενδέχεται να κατασκευάζονται από άλλα παιδιά σε βιομηχανικές χώρες είναι μία σημαντική, ηθική και πρακτική επιλογή.

Αγοράζοντας χειροποίητα παιχνίδια, όχι μόνο υποστηρίζουμε την τοπική και μικρής κλίμακας οικονομία, αλλά επιλέγουμε επίσης προϊόντα που συνήθως είναι φτιαγμένα με μεγαλύτερη φροντίδα και προσοχή στην ποιότητα.

Χειροποίητα παιχνίδια συχνά χρησιμοποιούν καλύτερα υλικά και δεν περιέχουν βλαβερές χημικές ουσίες που μπορεί να βρίσκονται σε προϊόντα μαζικής παραγωγής, κάνοντας τα ασφαλέστερα για τα παιδιά.

Επιπλέον, με την αγορά χειροποίητων γενικά προϊόντων, ενθαρρύνουμε τις δεξιότητες και τη δημιουργικότητα των τεχνιτών και των καλλιτεχνών, προσφέροντας έτσι μία βιώσιμη πηγή εισοδήματος για αυτούς.

Be the first to review “Χειροποίητος Πλεκτός Κούνελος 27 εκ.”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη.

Πληροφορίες πωλητή

  • Όνομα καταστήματος: Hanaa Handmade
  • Πωλητής: Hanaa Handmade
  • Δεν βρέθηκαν ακόμη βαθμολογίες!

Ερώτηση για προϊόν

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να κάνετε ερωτήσεις σχετικά με αυτό το προϊόν

Main Menu